• Nou
tăbliță inox semn de masă cu mesajul rezervat
  • tăbliță inox semn de masă cu mesajul rezervat
  • semn de masă din inox cu rezervat pentru restaurante și cafenele
  • plăcuță rezervat din inox, semn de masă pentru restaurante și cafenele
  • semn de masă din inox, rezervat

Tăbliță „Reserved”, Inox, 15x5 cm

29,99 lei
cu TVA

Această plăcuță de masă inscripționată cu "RESERVED" este perfectă pentru a-ți organiza și a-ți gestiona eficient mesele rezervate în restaurantul sau evenimentul tău. Fabricată din inox de înaltă calitate, cu dimensiunile de 15 cm lungime și 5 cm lățime, această plăcuță nu doar că adaugă un aer elegant și profesional decorului, dar este și extrem de durabilă și ușor de curățat. Asigură-te că mesele rezervate sunt clar marcate și oferă oaspeților tăi o experiență impecabilă cu această plăcuță de rezervare rafinată și practică.

Cantitate

 

Comanzi in siguranta

 

Livram la tine acasa

 

14 zile drept de retur

Eleganță și Profesionalism cu Plăcuța "RESERVED" din Inox

Un Accesoriu Esențial pentru Organizare

Transformă-ți evenimentele și mesele rezervate într-o experiență impecabilă cu plăcuța de masă inscripționată cu "RESERVED". Cu dimensiunile ideale de 15 cm lungime și 5 cm lățime, această plăcuță este suficient de mare pentru a fi vizibilă de la distanță, asigurând o comunicare clară și eficientă a statusului mesei. Indiferent dacă este vorba de un restaurant, un hotel sau un eveniment privat, acest semn este indispensabil pentru o organizare fără cusur.

Material Durabil și Design Elegant

Fabricată din inox de înaltă calitate, această plăcuță combină durabilitatea cu un aspect estetic deosebit. Inoxul nu doar că asigură o rezistență îndelungată și o întreținere ușoară, dar adaugă și un plus de rafinament decorului mesei. Finisajul lucios și inscripția clară "RESERVED" conferă un aspect profesional și sofisticat, potrivit pentru orice tip de eveniment sau decor.

Utilizare Versatilă și Eficientă

Această plăcuță "RESERVED" este extrem de versatilă, fiind perfectă atât pentru utilizarea zilnică în restaurante și hoteluri, cât și pentru ocazii speciale precum nunți, conferințe sau întâlniri de afaceri. Datorită dimensiunilor sale compacte și greutății reduse, plăcuța poate fi amplasată cu ușurință pe orice masă, fără a ocupa mult spațiu sau a deranja aranjamentele de masă.

Un Plus de Profesionalism pentru Serviciile Tale

Utilizarea plăcuței de rezervare nu doar că îmbunătățește organizarea și eficiența serviciilor tale, dar arată și un angajament față de calitate și atenție la detalii. Oferă clienților și oaspeților tăi o experiență de primă clasă, asigurându-te că mesele rezervate sunt clar marcate și respectate.

Alege această plăcuță de masă inscripționată cu "RESERVED" din inox pentru a adăuga un strop de eleganță și profesionalism în gestionarea meselor tale. Transmite mesajul potrivit cu stil și eficiență, îmbunătățind în același timp experiența generală a clienților tăi.

1289815
40 Produse

Fisa tehnica

Tip produs
indicator informare
Material
inox
Culoare
argintiu
Inaltime
5 cm
Latime
5.5 cm
Lungime
15 cm
Greutate
0.076 kg
Utilizare
exterior
interior
chat Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.