CUM COMAND

La azhome poti comanda telefonic la numarul de telefon afisat pe site sau online urmand pasii urmatori:

1. Navigheaza prin site, cauta si si selecteaza produsele care iti plac. Pentru asta ai la indemana meniul din partea de sus a paginii principale a sitului, sau  campul special de cautare sau meniul “produse” din partea de jos a pagini principale .Alege produsele care iti plac si da click pe acestea pentru a intra in pagina cu detalii a produsului respectiv. Din pagina produsului selecteaza cantitatea dorita si apoi da click pe butonul “adauga in cos”.

2. In pagina urmatoare poti opta pentru a finaliza comanda sau a continua cumparaturile. Daca intentionezi sa achizitionezi si alte produse sau pur si simplu sa vizualizezi  si alte produse fa click pe butonul  “continua cumparaturile” si repeta pasii prezentati. Poti in orice moment sa revezi cosul tau de cumparaturi apasand butonul “cos” din partea dreapta sus a oricarei pagini din site. Daca nu doresti si alte produse fa click pe butonul “finalizeaza comanda”.

3. Se deschide in acest pas un sumar al cosul tau de cumparaturi. De aici poti modifica cantitile dorite sau poti sa stergi produse din cos. Verifica-ti comanda si daca esti multumit apasa butonul “finalizeaza comanda”.

4. In pagina urmatoare complecteza datele care ti se solicita. Dupa caz, fie creezi un cont complectand datele necesare fie te autentifici prin butonul “autentificare” in contul tau creat anterior. Apoi fa click pe butonul “continua”. In acest moment un email de bun venit cu datele tale ti- fost trimis la adresa de email indicata.

5. In pasul urmator complecteaza datele necesare pentru livrare, si dupa caz daca se doreste factura pe firma, datele firmei. Daca adresa de facturare nu este aceeasi cu adresa de livrare debifeaza casuta din josul paginii si fa apoi click pe butonul “continua”.

6. Aici selecteza curierul cu care doresti sa ti se livreze comanda si adaugi  detalii sau preferinte despre comanda. Apasa apoi butonul “comanda”.

7. Alege metoda de plata dorita, bifeaza petru ca ai citi si acepti termenii si conditiile sitului si in josul pagini da click pe butonul “comanda”.

Felicitari in acest moment tocmai ce ai plasat prima ta comanda pe situl azhome. Un email detaliat care confirma ca am primit comanda ti-a fost trimis la adresa de e-mail introdusa in pasii parcursi.