Nota de informare
Pentru ca pretuim clientii nostrii si ne dorim sa fim in contiunare in conformitate deplina cu toate legile si reglementarile in vigoare in Romania si Comunitatea Europeana, consideram asigurarea dreptului la protectia datelor cu caracter personal un angajament fundamental al nostru fata de dumneavoastra si prin urmare, vom depune toate eforturile si resursele necesare pentru a prelucra datele dumneavoastra in deplina concordanta cu Regulamentul (UE) 2016/679 ("Regulamentul general privind protectia datelor" sau "GDPR"). Urmand acest angajament vi-am pregatit aceasta Nota de informare, pentru a explica modul in care preluam si incercam sa protejam datele dumneavoastra cu caracter personal si de ce anume le prelucram. Aceasta Nota va este prezentata la inceputul interactiunii cu website-ul nostru, printr-un pop-up.

I. Cine suntem
azhome este denumirea comerciala a SC GOGIVA SRL, persoana juridica romana, cu sediul in Oradea, Calea Clujului nr. 251, jud. Bihor, Romania, inregistratala Registrul Comertului sub nr. J5/325/2015, avand cod unic de inregistrare/cod TVA (RO) 34174273. SC GOGIVA SRL are calitatea de administrator al magazinului virtual azhome, aflat la adresa de internet: https://www.azhome.ro, denumit in continuare site, magazine virtual, website.

II. Cum colectam datele dumneavoastra
In general, colectam datele dvs. cu caracter personal direct de la dumneavoastra, si numai in urma acordului pe care vi-l dati cand vizitati pentru prima data site-ul nostru, astfel incat aveti controlul asupra tipului de informatie pe care ne-o oferiti. Colectam datele dumneavoastra intr-un mod legal, echitabil si transparent, in scopuri determinate si explicate in aceasta Nota de informare, intr-un mod adecvat, relevant si limitat la ceea ce este necesar pentru a putea servi scopului legitim al acestui site – vanzararea si marketingul necesar vanzarii produselor comercializate, avand intotdeauna grija ca drepturile si libertatile dvs. fundamentale sa nu fie afectate. De asemenea, putem obtine datele dumneavoastra cu caracter personal (cum ar fi numele, adresa, adresa de e-mail si numarul de telefon, descrierea personala si fotografia, varsta, data nasterii si sexul) de la terte parti, precum parteneri de afaceri, subcontractanti, platforme sociale, cand va inregistati pe una din platformele noatre on-line sau daca optati in mod voluntar sa va inregistarti prin intermediul respectivelor platforme de comunciare (logarea cu id-ul de facebook sau google+, etc). In cazul in care obtinem datele dumneavoastra cu caracter personal de la o terta parte, va vom furniza toate informatiile relevante despre prelucrare cat mai curand posibil, dar in orice caz nu mai tarziu de o luna de la obtinerea datelor dumneavoastra cu caracter personal, inclusiv privind categoriile de date cu caracter personal care fac obiectul prelucrarii, scopul prelucrarii si temeiul juridic al acesteia, cerandu-va acordul de prelucrare. Va aducem la cunostiinta ca va puteti oricand si in orice moment exercita “dreptul de a fi uitat”(vezi sectiunea VIII, punctul 3 de mai jos).

III. Scopul, temeiul si cum prelucram datele cu caracter personal (De ce colectam date cu caracter personal)
Prelucrarea este necesara pentru:
        1. Respectare obligatiilor legale si contractuale.
Atunci cand dumneavoastra doriti sa achizitionati un produs pe care noi il comercializam, se incheie un contract legal denumit contract la distanta (acest procedeu  se deruleaza in mod automat odata ce dvs confirmati ca ati cititi si ca ati acceptat termenii si condiitiile acestui site). Pentru respectarea obligatiilor legale reiesite din acest contract, avem nevoie sa colectam si sa prelucram datele dvs pentru intocmirea facturilor. Pentru ca dvs sa puteti intra in posesia bunurilor comandate sunt de asemenea necesare anumite date cum ar fi: adresa unde sa va trimitem bunurile, un nume cui trimitem bunurile, o adresa de e-mail si un telefon pentru a va putea comunica despre anumite evenimente petrecute in legatura cu comanda dvs. etc.
        2.  In scopuri de marketing, servind scopului nostru legitim de a dezvolta si promova activitatea comerciala.
         De fiecare data cand vizitati website-ul nostru, colectam automat urmatoarele date:
     a. date tehnice, de exemplu acest lucru poate include Adresa Internet Protocol (IP) utilizata pentru conectarea calculatorului dumneavoastra la internet, informatiile de conectare, tipul si versiunea de browser, setarea fusului orar, tipurile si versiunile extensiilor de browser (plug-in), sistemul si platforma de operare, tipul dispozitivului si marca dispozitivului mobil; aceste date pot fi colectate si prelucrate in numele nostru prin fisierele de tip cookie ale tertelor parti si puteti gasi mai multe informatii despre acest lucru la adresa:https://azhome.ro/index.php?id.cms=7&controller=cms.
     b. date despre vizita dumneavoastra, de exemplu informatiile sau produsele pe care le-ati cautat sau vizualizat (inclusiv articolele de top citite, categoriile de top accesate, timpii de raspuns al paginilor, erorile de descarcare, durata vizitelor pe anumite pagini (inclusiv timpul mediu petrecut pe anumite pagini, vizionarea anumitor continuturi sau videoclipuri), numarul mediu de articole vizualizate pe site-ul nostru, informatii privind interactiunea cu paginile (cum ar fi derularea, clicurile si trecerile de mouse), metodele folosite pentru a naviga pe pagina, datele despre comportamentul Utilizatorilor si orice numar de telefon folosit pentru a apela sau orice adresa de e-mail folosita pentru a contacta reprezentantii departamentului nostru de servicii pentru client.

IV. Categoriile de persoane vizate  (datele cui le colectam )
Colectam datele cu caracter personal ale clientilor si vizitatorilor site-ul nostru.

V. Durata prelucrarii datelor cu caracter personal (cat timp le tinem)
Ca regula generala, vom stoca datele dvs. cu caracter personal cat timp aveti un cont creat in site-ul nostru azhome. Puteti in orice moment sa va exercitati dreptul “de a fi uitat”(vezi sectiunea VIII, punctul 3 de mai jos).

VI. Tipurile de date cu caracter personal (ce fel de date cu caracter personal colectam)
Nu colectam sau prelucram date cu caracter personal sensibile, speciale sau cu regim special legate de dumneavoastra. Exemplu de date personale cu caracter sensibil: rasa, etnia, orientarea politica, religia, convingerile filozifice sau de natura similara, apartenenta sindicala, date privind starea de sanatate, date privind viata si orientarea sexuala. Exemplu de date personale cu regim special: codul numeric personal (CNP), date personale referitoare la fapte penale sau contraventii. De asemenea, nu dorim sa colectam sau sa prelucram date ale minorilor care nu au implinit varsta de 18 ani.

VII. Transferul datelor cu caracter persoanal
In prezent stocam si prelucram datele dvs cu caracter personal pe teritoriul Romaniei si nu intentionam sa transferam date cu caracter personal. Cu toate acestea, este posibil ca datele transmise partenerilor sa fie transferate, insa transferurile catre furnizorii de servicii si alte parti terte vor fi intotdeauna protejate prin angajamente contractuale si dupa caz, prin alte garantii cum ar fi, clauzele contractuale standard emise de Comisia Europeana sau schemele de certificare precum Scutul de confidentialitate pentru protectia datelor cu caracter personal transferate din interiorul UE catre Statele Unite ale Americii.

VIII. Drepturile dumneavoastra
Aveti dreptul:
     1. de acces la datele dumneavoastra; adica, puteti sa ne cereti si suntem obligati sa va raspundem daca datele dumneavoastra cu caracter personal sunt sau nu prelucrate de noi, sa va furnizam o copie a acestor date, sa va oferim alte informatii despre datele dvs. cu caracter personal, cum ar fi datele pe care le avem, la ce le folosim, cui i le divulgam, daca le transferam in strainatate si cum le protejam, cat timp le pastram, ce drepturi aveti, cum puteti face o plangere, de unde am obtinut datele dvs., in masura in care informatiile nu v-au fost deja furnizate prin aceasta informare.
      2. de rectificare; adica, ne puteti cere sa rectificam sau sa complectam datele dvs cu caracter personal inexacte sau incomplete.
     3. de stergere a datelor (“dreptul de a fi uitat”); adica, ne pueti cere sa va stergem datele cu caracter personal, dar numai in cazul in care acestea nu mai sunt necesare pentru scopurile pentru care au fost colectate sau vi-ati retras consimtamantul (in cazul in care colectarea datelor se bazeaza pe consimtamant) sau dati curs unui drept legal de a va opune sau acestea au fost prelucrate illegal sau ne revine o obligatie legala in acest sens. Nu avem obligatia de a ne conforma solicitarii dumneavoastra de a sterge datele dvs cu caracter personal in cazul in care prelucrarea datelor este necesara pentru: respectarea unei obligatii legale, constatarea, exercitarea sau apararea unui drept in instanta. Exista anumite alte circumstante in care nu suntem obligati sa respectam solicitarea dvs de a stergere  datele, desi acestea doua sunt cele mai probabile circumstante in care vi-am putea refuza aceasta solicitare. Solicitarea de stergere a datelor este un process ireversibil.
     4. de restrictionare a prelucrarii; adica, ne puteti cere sa restrictionam prelucrarea datelor cu caracter personal, dar numai in cazul in care: acuratetea lor este contestata (a se vedea sectiunea de rectificare), pentru a ne permite sa verificam acuratetea acestora; sau prelucrarea este ilegala, dar nu doriti ca datele sa fie sterse; sau acestea nu mai sunt necesare pentru scopurile pentru care au fost colectate, dar dvs aveti nevoie de ele pentru a constata, a exercita sau a apara un drept in instanta; sau vi-ati exercitat dreptul de a va opune, iar verificarea daca drepturile noastre prevaleaza este in desfasurare. Putem sa continuam sa folosim datele dvs. cu caracter personal in urma unei solicitari de restrictionare, in cazul in care: avem consimtamantul dvs.; sau pentru a constata, exercita sau asigura apararea unui drept in instanta; sau pentru a proteja drepturile nostre sau ale altei persoane fizice sau juridice.
     5. la portablitatea datelor; adica, ne puteti cere sa va furnizam datele cu caracter personal intr-un format structurat, utilizat in mod curent si care poate fi citit automat, sau puteti solicita ca acesta sa fie „portat” direct catre un alt operator de date, dar in fiecare caz numai daca: prelucrarea se bazeaza pe consimtamantul dvs. sau pe incheierea sau executarea unui contract cu dvs; si prelucrarea se face prin mijloace automate.
     6. la opozitie; adica, va puteti opune in orice moment, din motive legate de situatia particulara in care va aflati, prelucrarii datelor dvs. cu caracter personal in temeiul interesului nostru legitim, in cazul in care considerati ca drepturile si libertatile dvs. fundamentale prevaleaza fata de acest interes. De asemenea, va puteti opune oricand prelucrarii datelor dvs. in scop de marketing direct (inclusiv crearea de profiluri), fara a invoca vreun motiv, caz in care vom inceta in cel mai scurt timp posibil aceasta prelucrare.
     7. luare de decizii automate; adica, puteti cere sa nu faceti obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automata, dar numai atunci cand decizia respectiva: produce efecte juridice cu privire la dvs.; sau va afecteaza in alt mod similar si intr-o masura semnificativa. Acest drept nu se aplica in cazul in care decizia la care s-a ajuns in urma luarii automate a deciziilor: ne este necesara pentru a incheia sau a derula un contract cu dvs.; este autorizata prin lege si exista garantii adecvate pentru drepturile si libertatile dvs.; sau se bazeaza pe consimtamantul dvs. explicit.
      8. la plangeri; adica, aveti dreptul sa depuneti o plangere la autoritatea de supraveghere cu privire la prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal. In Romania, datele de contact ale autoritatii de supraveghere pentru protectia datelor sunt urmatoarele: Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal B-dul G-ral. Gheorghe Magheru nr. 28-30, Sector 1, cod postal 010336, Bucuresti, Romania,Telefon: +40.318.059.211 sau +40.318.059.212; E-mail:anspdcp@dataprotection.ro
Fara a va afecta dreptul dvs. de a contacta in orice moment autoritatea de supraveghere, va rugam sa ne contactati in prealabil, si va promitem ca vom depune toate eforturile necesare pentru a rezolva orice problema pe cale amiabila.  

 

IX. Cui si de ce divulgam datele dvs cu caracter personal.
Datele dumneavoastra cu caracter personal sunt divulgate unor terte parti, dupa cum urmeaza: furnizori de servicii de curierat (pentru a putea intra in posesia bunurilor comandate trebuie sa comunicam curierului cui si unde sa livreze produsele si la ce nr de telefon sa sune ), furnizori de servicii de cloud si IT (atat datele dvs cat si informatiile site-ului nostru sunt stocate pe servere externe, sub conditii contractuale), furnizori de servicii de analiza si motoare de cautare (care ne ajuta sa imbunatatim si sa optimizam website-ul nostru), furnizori de servicii de plata (entitati bancare, pentru plata cu cardul bancar), parteneri de afaceri, furnizori si subcontractanti pentru executarea tuturor contractelor pe care le incheiem cu dumneavoastra. Datele cu caracter personal pot fi comunicate autoritatilor guvernamentale si/sau organelor de aplicare a legii, daca acest lucru este impus de legile in vigoare. Nu vindem si nu divulgam cu buna stiinta datele dumneavoastra cu caracter personal.

X. Securiatea datelor. 
Folosim masuri tehnice si organizatorice adecvate, conform standardelor industriei, menite sa va protejze datele cu caracter personal si sa impiedice accesul neautorizat la acestea. Datele dumneavoastra sunt stocate pe serverele noastre securizate gazduite de terte parti, care au obligatii contractuale privind securitatea organizationala si tehnica a datelor cu caracter personal. Folosim proceduri stricte si caracterisitici de securitate pentru a incerca sa impiedicam accesul neautorizat. Toate tranzactiile de plata vor fi criptate (de exemplu, utilizand protocolul TLS). Sunteti responsabil pentru pastrarea confidentialitatii tuturor mijloacelor de autentificare (de exemplu parole) utilizate de dumneavoastra pentru a accesa parti ale site-ului nostru. Informatiile transmise prin site-ul nostru sunt criptate si securizate cu certificat SSL utilizand protocolul Https. In ciuda masurilor luate pentru a proteja datele dvs cu caracter personal, va atragem atentia ca transmiterea informatiior prin internet, in general, sau prin intermediul altor retele publice, nu este complect sigura, existand riscul ca datele sa fie vazute si utilizate de catre terte parti neautorizate. Nu putem fi responsabili pentru astfel de vulnerabilitati ale unor sisteme care nu sunt sub controlul nostru. In cadrul companiei noastre doar un numar limitat de membri ai personalului, cum ar fi cei din deprtamentul de vanzari, marketing sau contabil, au acces la datele dvs. cu caracter personal, conform principiului nevoii de a cunoaste ("on a need to know basis"). Acesti membri ai personalului sunt supusi unor obligatii de confidentialitate cu privire la datele cu caracter personal. 

XI. Fisierele de tip cookie si widgeturi de comunicare sociala
Website-ul nostru utilizeaza fisiere de tip Cookie, fapt care ne ajuta sa imbunatatim continutul pe care vi-l livram si sa va oferim o experienta de navigare imbunatatita. Aceasta prelucrare se bazeaza pe consimtamantul dumneavoastra exprimat sau prin setarile din browserul dumneavoastra. Websitee-ul nostru include functii de comunicare sociala, cum ar fi butoanele: Facebook, Twitter, Instragam, Youtube. Aceste functii pot colecta informatii despre dumneavoastra, cum ar fi adresa IP si website-urile pe care le vizitati, si pot seta un fisier de tip cookie pentru a-i permite sa functioneze corect. Prelucrarea acestor informatii prin intermediul interactiunilor cu aceste caracteristici este guvernata de nota de informare/politica privind confidentialitatea a companiei care le furnizeaza. Pentru informatii detaliate despre fisierel de tip Cookie pe care le folosim, cat timp le folosim si despre scopurile pentru care le folosim, consultati Politica noastra privind fisierele de tip cookie aici: https://azhome.ro/index.php?id.cms=7&controller=cms.

XII. Link-uri catre alte website-uri
Site-ul nostru poate furniza link-uri catre alte website-uri. Dupa ce faceti clic pe un link al unei terte parti, veti fi directionat(a) catre website-ul tertei parti. Daca vizitati oricare dintre aceste website-uri conectate, trebuie sa analizati politicile lor privind confidentialitatea. Nu suntem responsabili pentru politicile si practicile altor companii. Compania noastra nu controleaza si nu isi asuma nicio responsabilitate pentru continutul, politicile privind confidentialitatea si notele de informare sau practicile website-urilor sau serviciilor tertelor parti.

XIII. Contact
Daca aveti intrebari sau nelamuriri cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal sau daca doriti sa va exercitati un drept, puteti contacta responsabilul privind confidentialitatea al azhome la adresa office@azhome.ro sau puteti transmite o scrisoare in atentia responsabilului privind confidentialitatea al azhome la adresa: Oradea, Calea Clujului nr.251, jud. Bihor, Romania. Va rugam sa nu divulgati date cu caracter personal sensibile (de exemplu, informatii legate de originea rasiala sau etnica, de opinii politice, de convingeri religioase sau de alta natura, de sanatate sau de apartenenta la un sindicat), numere de asigurare sociala sau informatii legate de cazierul penal atunci cand ne contactati.

***

Aceasta Nota de informare poate fi actualizata si va vom notifica orice modificare prin postarea noii variante pe site-ul nostru, motiv pentru care va rugam sa verificati periodic continutul acestei Note de informare pentru a fi la curent cu orice noi modificari. In cazul in care ne-ati furnizat datele dumneavoastra de contact si ne-ati autorizat sa va contactam, va vom anunta daca modificam aceasta Nota de informare in mod substantial.