Salamul de biscuiti este unul dintre cele mai usoare si mai rapide deserturi din toate timpurile. Ne duce instantaneu cu gandul la copilarie si este savurat cu cea mai mare rapiditate de catre totu membri familiei.
- Biscuiti
- Pudra de cacao
- Rahat
- Cocos
- Esenta de rom
- Stafide
- Zahar
- Lapte
- Unt
- Intr-un bol biscuitii se faramiteaza cu ajutorul mainilor si se incorporeaza rahatul.
- Intr-o cratita se adauga la fiert laptele alaturi de unt. Cand untul s-a topit se adauga zaharul, pudra de cacao si romul. Intregul amestec se adauga peste biscuiti alaturi de stafide si se omogenizeaza.
- Se intinde pe blatul de lucru o bucata de folie alimentara peste care se presara fulgii de cocos. Se adauga amestecul de biscuite cu cacao si se da forma unui salam. Se intorc capetele si se da la frigider 5-6 ore.
- Dupa ce acesta s-a racit se taie in felii, se trece in platou si va puteti bucura de rezultatul obtinut.
- Pofta buna!
Puteti faramita biscuitii si cu ajutorul unui blender pentru a castiga mai mult timp.
Esenta de rom poate fi inlocuita cu rom pur.